luni, 7 septembrie 2015

Când un copil e mai greu ca ZECILE DE MILIOANE de copii uciși în mamele lor?

 
www.culturavietii.ro
 Când vrea Uniunea Europeană, un copil care a murit înecat este mai greu decât zecile de milioane de copii uciși în mamele lor. Numai în România sunt 22 de milioane de copii care au fost rupți în cele care trebuiau să le ofere cea mai mare afecțiune și dragoste dar despre care nu vorbește deloc presa. 
  Când vrea Uniunea Europeană și presa controlată și manipulatoare  niște teroriști, care au lovit cu toată nesimțirea în tot ceea ce este sacru și care au fost uciși de alți teroriști, sunt mai grei ca sutele de creștini uciși prin tăierea gâtului, ardere sau împușcare de către teroriștii ISIS. 
    Când vrea Uniunea Europeană săracii din România, sutele de mii, care trăiesc de pe o zi pe alta, unii prin canale, alții pe la gropile de gunoi dar cei mai mulți în case din chirpici și catran devin invizibili, nenorociții din Ucraina care au rămas cu sutele de mii fără case și trăiesc de azi pe mâine nu sunt văzuți dar teroriștii care ucid fără să clipească devin foarte vizibili și statele care formează Uniunea Europeană sunt obligate ca să primească cu mare fast pe toți cei care mâine la umbra Coranului vor arunca în aer zeci, sute și mii de europeni. 
    

  • „Veniţi, casă a lui Iacov, să umblăm în lumina Domnului!” Căci ai părăsit pe poporul Tău, pe casa lui Iacov, pentru că sunt plini de idolii Răsăritului şi dedaţi la vrăjitorie ca filistenii şi se unesc cu fiii străinilor. - Isaia 2:5-6

realitatea.net

     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu