duminică, 12 iulie 2015

Să nu ne lăsăm amăgiţi! Amăgitorii vor un singur lucru: MOARTEA

 
www.itinthed.com
Cei care atacă Biserica, unii dintre ei din interior, nu au nici un dram de teamă de Dumnezeu. Aici mă refer la homosexuali, lacomi, masoni, lumeşti, legalişti, iudaizatori etc. etc. Toţi aceştia, şi mulţi, mulţi alţii, atacă cu toate armele posibile tot ceea ce Dumnezeu a făcut: familie, Biserică, gena umană, natură, revelaţie, Biblie etc. 

  Pentru ei nu contează că la rugăciunea sfinţilor se coboară focul lui Dumnezeu care mistuie jertfa şi absoarbe toată apa. Izabela de azi, la fel ca în trecut, nu este impresionată de semnele care însoţesc Biserica, de Duhul Sfânt care lucrează cu putere. Izabela de azi, pe care nu o vor mânca câinii, ci ceva mult mai năpraznic, nu este interesată de faptul că Ilie este omul lui Dumnezeu şi că Dumnezeu îl însoţeşte ea luptă pe faţă împotriva Dumnezeului viu şi împotriva a tot ceea ce este sfânt. 
  Să nu ne amăgim nici măcar o clipă crezând că Izabela o să cedeze căci ea se luptă împotriva Creatorului. Să nu credem că o să lase garda jos căci ceea ce face ea este o blasfemie. 
  Amăgitorii au o logică clară, Izabela are o logică foarte clară: să ucidă şi carnea celor ucişi să o dea vulturilor, să ucidă tot ceea ce este de neam din Dumnezeu. 
 Da, Izabela (homosexuali, lacomi, masoni, lumeşti, legalişti, iudaizatori etc. etc.) îmbrăcată în zale, în armură, cu cele mai bune arme, plină de tot tupeul existent vrea să spulbere tot ceea ce este David şi se trage din David, pe noi Biserica, familia lui Dumnezeu. 
   Nu Izabela o să iasă învingătoare. Dar pentru ca David să biruiască trebuie să arunce! Un David amăgit, un David care nu luptă, un David comod, un David fără iniţiativă şi fără râvnă este un David mort înainte de luptă. Dar David nu este amăgit, nu este comod şi nici moale. David este plin de Duhul Domnului şi ştie că acum, azi, este timpul când trebuie să se ridice împotriva lui Goliat, împotriva Izabelei, împotriva celor care vor un singur lucru: moartea valorilor lui Dumnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu