sâmbătă, 27 iunie 2015

Rusia poate zdrobi SUA cu arma ”libertăților” homosexuale





rainbow gun
 O decizie istorica a fost luata vineri de Curtea Suprema a SUA, decizie salutata chiar de presedintele Americii Barack Obama. Prin aceasta decizie a fost legalizata casatoria cuplurilor de acelasi sex pe intreg teritoriul SUA. Dar pe cata bucurie a adus comunitatii LGBT, pe atat de periculoasa este ea in 'razboiul' SUA-Rusia.
  Fostul purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, a scris pe pagina sa de Facebook ca SUA 'ofera pe tava munitie grea lui Vladimir Putin', o munitie propagandistica ce poate fi mai puternica si decat scutul antiracheta.
  "Curtea Supremă a SUA a decis legalizarea căsătoriei între persoanele de același sex în toate statele americane. Astfel, legea a devenit una națională, valabilă în toate cele 51 de state. Și tot astfel, americanii îi oferă pe tavă muniție grea lui Vladimir Putin a cărui mașină propagandistică îl prezintă drept apărătorul providențial al valorilor credinței și familiei împotriva unui Occident gay, putred de corupt și decadent. Nu știu dacă un scut antirachetă face cât o rachetă propagandistică atât de bine alimentată de chiar adversari, dar are toate șansele să fie depășit", scrie Tatiana Niculescu Bran pe pagina sa de Facebook.

Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu