luni, 8 iunie 2015

Pastorul Victor Șuteu, un slujitor puternic!

 
salempetresti.blogspot.com 
Am măsura cuvintelor. Sunt oameni prin Biserici care defilează ca fotomodelele. Sunt oameni în Biserici care își artă mușchii umflați cu steroizi. Sunt oameni în Biserici care vor doar să pară căci în realitate sunt altceva. Mușchii lor sunt doar pentru poze, defilarea lor este doar un joc de scenă, imaginea lor este o prelucrare ieftină în photoshop. 
  Dar în Biserica lui Dumnezeu sunt și oameni ai adevărului și mă bucur că sunt mulți. Pastori picamer, oameni care și-au dezvoltat mușchi în timpul slujirii cu sudoare, cu transpirație, cu mistria în mână. 
 Ceea ce este trist de multe ori este faptul că nu pastorul picamer este vizibil ci pastorul SPA, este scandalos că unii nu-l văd pe slujitorul cu mistrie  ci pe cel cu tabletă, cel care se vinde bine este modelul ”lacrimogenă” că modelul ”șantier” este de ocară. Dar Biserica lui Dumnezeu din România a ajuns puternică datorită slujitorilor care s-au trezit de la ora șapte ca să se urce pe schelă și să lucreze pentru binele lucrării lui Dumnezeu și care s-au culcat la ora 22 după părtășia de la Casa lui Dumnezeu,  după ce au dat mâncare turmei. Biserica lui Dumnezeu din România a propășit și a crescut în epoca slujitorilor care dimineața mergeau la coasă iar seara stăruiau în rugăciune. Dezvoltarea, creșterea numerică și spirituală a avut loc în era slujitorilor cu 14 copii sau cu 6 care își pregăteau predicile în timp ce vizitau bolnavii, în timp ce alergau de la o casă la alta ca să-l proslăvească pe Dumnezeu ore întregi în rugăciune, în timp ce se zbăteau ca să aducă glorie lui Dumnezeu și nu lor. 
  Fratele pastor Victor Șuteu este un om al lui Dumnezeu. Un om cu mușchi făcuți în ogorul Domnului nu în sălile de fitness. Un pastor neobosit pentru lucrarea lui Dumnezeu, nu pentru imaginea lui. O avea și scăpări. Se poate. Însă eu la Petrești am văzut un om al lui Dumnezeu, un slujitor care a zidit, un pastor după modelul ”așa da”!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu