marți, 2 iunie 2015

Ofensiva împotriva Duhului Sfânt - FRAGMENTAREA!

 
  Nu numai comuniștii au detestat și au luptat cu tot arsenalul împotriva Bisericii Penticostale din România datorită lucrării Duhului Sfânt. Azi Diavolul prin unii vrea să înlăture lucrarea Duhului Sfânt din Biserică iar dacă nu reușește vrea ca măcar să o ducă într-o zonă a caraghiosului, a fanatismului, a ridicolului. 
  O metodă prin care se duce ofensiva împotriva lucrării  Duhului Sfânt este FRAGMENTAREA!
  Este una din metodele prin care Diavolul a reușit și reușește să țină departe de adevăr multe confesiuni evanghelice ca să nu mai pomenesc de alte biserici. 
   Fragmentarea - să parcurgi numai o porțiune, un fragment, din calea lăsată de Domnul Hristos și nu numai că te mulțumești cu atât dar afirmi că doar atât este calea și te lupți cu toți cei care spun că tu te-ai oprit, că ai măcelărit EVANGHELIA! 
   Unii se opresc numai la pocăință. Nici măcar nu fac legământul cu Domnul în apa botezului, nu au spălarea nașterii din nou. Ei o țin sus și tare că dețin adevărul. Fragmentul lor este adevărul - asta o cred ei. Alții merg până la botezul în apă. Apoi unii, și din păcate tot mai mulți din Biserica Penticostală, merg până la botezul Duhului Sfânt dar fie că nu pun accent și pe vorbirea în alte limbi sau fie că spun că această lucrare este numai o împuternicire pentru lucrarea de misiune. Tot mai puțini predică viața călăuzită de Duhul, plinătatea Duhului. 
   Fiecare cu fragmentul lui, cu bucățica lui și uite așa măcelărim Evanghelia! 
    Fraților, părinților, slujitorilor în Biserica Primară apostolul Petru NU a fragmentat nimic: 

  • „Pocăiţi-vă”, le-a zis Petru, „şi fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veţi primi darul Sfântului Duh. Căci făgăduinţa aceasta este pentru voi, pentru copiii voştri şi pentru  toţi cei ce sunt departe acum, în oricât de mare număr îi va chema Domnul, Dumnezeul nostru.” Şi, cu multe alte cuvinte, mărturisea, îi îndemna şi zicea: „Mântuiţi-vă din mijlocul acestui neam ticălos.” Cei ce au primit propovăduirea lui au fost botezaţi; şi în ziua aceea, la numărul ucenicilor s-au adăugat aproape trei mii de suflete. Ei stăruiau în învăţătura apostolilor, în legătura frăţească, în frângerea pâinii şi în rugăciuni. Fiecare era plin de frică, şi prin apostoli se făceau multe minuni şi semne.”

  Fragmentarea - o lucrare demonică care distruge multe Biserici și lasă fără călăuzirea și viața Duhului Sfânt multe suflete!
  
  Apostolul Pavel a spus clar: FIȚI PLINI DE DUH!!! 
             
   Doamne ajută!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu