luni, 22 iunie 2015

Ce găsești la Casa Domnului?

   
www.lovendal.ro
Casa Domnului este locul unde rugăciunea trebuie să fie acasă. Casa Domnului este locul unde prin rugăciune noi Îl simțim pe Domnul prezent. El, Cel nemărginit pe care Îl cunoaștem și din familia căruia facem parte prin credință atinge și inima noastră și este bucurie, împlinire, pace. 
 Casa Domnului este locul unde mesajul din Cuvânt transformă vieți pentru cer, transformă vieți după voia lui Dumnezeu. Casa Domnului este locul unde trebuie ca sfințenia să fie prezentă. Sfințenia este podoaba, singura podoabă a Casei sfințeniei. Casa Domnului cred că ar trebui să fie o copie șifonată, dar o copie, a unor tablouri din cer unde ființele cerești într-un mod curat, sfânt, glorios îl laudă pe Dumnezeu, îl laudă pe Mielul lui Dumnezeu. 
  Casa Domnului este locul unde venim nu ca să ne etalăm lumea din noi! La Casa Domnului venim nu ca să ne lăudăm cu gunoaiele lumii! Casa Domnului nu este locul unde să fie hrăniți hormonii! Nu,  nu pofta firii, nu, nu pofta ochilor, nu, nu lăudăroșenia vieții ele nu au ce căuta în locul unde se strâng cei care au fost spălați în SÂNGELE LUI HRISTOS. 
 Casa Domnului este locul unde este Dumnezeu și unde El ne modelează pentru Împărăția Lui. Este locul unde ne golim de lume cu inimile zdrobite. Casa lui Dumneezu este un loc al înduhovnicirii noastre. 
  Fițele, aerele de vedetă, vedetismele, putoarea lumii, starurile ... nu au ce căuta cu duhul lumii în  Casa sfințeniei. La Casa Domnului venim și îi îndemnăm pe toți  să vină cu inima zdrobită și plină, plină, plină de pocăință. Cu o inimă zdrobită căci nu meritam niciodată harul mântuitor dar Dumnezeu prin Domnul Isus ne-a înfiat! 
    Un oarecare a propus ca toate  Bisericile fie transformate în discoteci! Diavolul vrea ca locul sfințeniei, Casa Domnului să fie stoarsă, golită de sfințenie. În multe locuri a reușit:
     

   Să lăsăm Casa Domnului să fie ceea ce trebuie să fie și să mergem în Casa Sfințeniei cu pocăință, cu renunțare, cu lepădare de tot, TOT, ceea ce este lumesc și firesc în inimă! 
     Să adoptăm numai, NUMAI,  voia lui Dumnezeu! Numai voia Lui este bună, plăcută și desăvârșită!
      La Casa lui Dumnezeu să găsim voia lui Dumnezeu în inima copiilor Lui, pe buzele copiilor Lui și în ținuta copiilor Lui!
      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu