luni, 1 iunie 2015

Biserica, unitate sau păcăleală?

   
  Biserica Domnului Hristos este împreună, are un sistem care o leagă chiar dacă este separată de distanță! Biserica Domnului Hristos este unită chiar dacă este formată din mii de ”celule”!  
  Biserica Domnului Hristos este un organism, unul singur, care-L are pe Fiul lui Dumnezeu ca și cap cu toate că fiecare mădular local lasă uneori impresia că este de sine stătător și că nu simte cu celelalte celule.
    Ca să înțelegem mai bine noțiunea de Biserică mă gândesc acum la o clădire cu mii de camere. Clădirea, care este alcătuită din mii de încăperi, este Biserica. În cadrul edificiului există mii de camere dar ele, camerele, împreună formează clădirea. Și dacă o cameră este crăpată, necesită reparații, îngrijire specială, pentru că este parte din clădire, din Biserică, Biserica simte nevoia și rezolvă problema căci rezolvând situația camerei în paragină se consolidează pe sine, consolidează lucrarea lui Dumnezeu, trupul lui Hristos care beneficiază de clădire.
   Un om cu mintea întreagă își consolidează toate camerele casei căci ele împreună formează clădirea. La fel este și cu Biserica Domnului! 
   Biserica este unitate, este un trup, nu păcăleală!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu