marți, 30 iunie 2015

Avocații lui Satana, avocații homosexualilor, ”pocăiții” care luptă împotriva celor puțini care mai au coloană vertebrală


www.frontpress.ro

    Cum poți să ai tupeul să spui despre un slujitor al lui Dumnezeu care s-a pronunțat împotriva homosexualilor că ceea ce a făcut este un „act de imagine”? Chiar atât de jos se coboară unii? Unii în loc să își dezvelească și ei pieptul în fața gloanțelor vor să-i intimideze și pe cei foarte, foarte, foarte puțini slujitori români care își asumă, mai ales în SUA, lupta împotriva sistemului care ucide valorile Sfintei Scripturi, chiar în halul acesta domnilor?
  Oameni buni faceți dumneavoastră asemenea „acte de imagine”. Eu personal aș vrea ca toți pastorii să facă asemenea acte de imagine împotriva homosexualilor.
  Ce tupeu, act de imagine? Hristos la Golgota nu a făcut și El doar „un act de imagine”? După logica dumneavoastră domnilor doctori de nimic care știți foarte bine să luptați împotriva păcatului, să legați rana fiicei poporului lui Dumnezeu, să întăriți ceea ceea ce este de întărit, nu cumva și apostolul Petru când s-a ridicat în fața preoților celor mai deștepți a făcut doar un act de imagine?  Doar un act de imagine, sfântul apostol Pavel nu cumva și el a urmărit să vândă acte de imagine?
   O, aș vrea, mi-aș dori ca toți slujitorii lui Dumnezeu să aibă demnitatea să se ridice, să-și dea mâinile, să facă front comun, să spună „pe aici nu se trece” împotriva homosexualității, în public. Aș vrea ca toți fiii lui Dumnezeu să iasă în piață împotriva mizeriilor care cer blestemul lui Dumnezeu peste lume, împotriva potopului de nelegiuiri și nelegiuiți. 
   O, aș vrea ca avocații lui Satana din Biserică să dispară, avocații homosexualilor, „procurorii” care-i vânează și pe acei puțini slujitori care mai au coloană vertebrală și public condamnă nelegiuirea. 
   O, aș vrea ca toți cei care azi rostesc vorbe de dispreț, vorbe pline de aroganță, vorbe prin care caută să surpe temeliile normalității, vorbe prin care urmăresc să ucidă anticorpii Bisericii să fie în frunte, în prima linie, pe metereze împotriva păcatului și a homosexualității. Le-ar muri pofta de a-și face imagine, de a face acte de imagine, de a urmării să aibă popularitate și vizualizări pe seama slujitorilor sinceri care se pun la dispoziția lui Dumnezeu și sunt în tranșee împotriva beznei care a cuprins lumea și caută să înghită și Biserica lui Hristos.

  Domnilor, puțină teamă de Dumnezeu, nu mai fiți avocați lui Satana, nu vă mai luptați împotriva lui Dumnezeu și a valorilor Sale, nu mai beți din cupa nelegiuirilor! 
   
   Apărați familia normală, familia creată de Dumnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu