sâmbătă, 30 mai 2015

Două feluri de-a muri

 
www.proapicultura.ro
Apicultura este fascinantă! În stup pe lângă matcă mai sunt albinele și trântorii. Albinele au fost înzestrate de Dumnezeu cu un ac. Ele își dau viața pentru viața stupului. O singură dată înțeapă și mor. Sunt un exemplu de dăruire totală. Albinele nu dau înapoi. Nu știu ce este frica! Ele mor în timp ce luptă, muncesc, activează pentru familie. Moartea lor este o moarte frumoasă, ca de basm!
  Spre deosebire de ele, trântorii nu mor ci sunt omorâți. Leneși, grași, considerabili mai mari decât albinele, exceptând faptul că o singură dată la 4-5 ani sunt utili, sau când stupul roiește, sunt consumatorii de tip SPA! Relaxare maximă fără nici un pic de muncă! Ei sunt uciși pe de-o parte de albine care în prag de toamnă îi ”invită” afară din stup iar dacă refuză sunt constrânși sau de apicultor care îi taie când sunt în stadiu de larve. O moarte rece!
   Noi, pocăiții, cum alegem să murim? Totul depinde de noi, ce suntem? Suntem albine sau trântori în Biserica lui Dumnezeu! Ne jertfim pentru Biserică sau consumăm Biserica?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu