miercuri, 15 aprilie 2015

Susținătorii homosexualilor! Armata luptătorilor pentru cauza sodomiților!

  Senatorul Mircea Geoana ia atitudine impotriva Mihaelei Radulescu si nu numai. El se alatura campaniei 'De la mine ai un nu' inceputa de organizatia ActiveWatch ca urmare a afirmatiilor Mihaelei Radulescu la adresa comunitatii gay, dar care vizeaza discriminarea in general.
  Campania urmareste sa semnaleze public incalcarea drepturilor prin afirmatii discriminatoare si sa sanctioneze un astfel de discurs: "Discursul public făcut fără responsabilitate, care instigă la discriminare, trebuie sancționat. Trimite acasă intoleranța. Dă cartonaș roșu discriminării. Spune-i în față “DE LA MINE AI UN NU!„ este mesajul campaniei care cheama cat mai multi oameni sa i se alature.
Mircea Geoana a facut-o si el: "De la Washington, din inima unei lumi care s-a construit și a crescut în jurul ideii de libertate, abuzurile din societatea românească se văd parcă și mai pregnant. De aceea, am simtit că este și datoria mea, ca politician, dar în primul rând ca persoană publică, să amendez derapajele din discursul public al celor care discriminează și instigă la intoleranță. Puteți face la fel pe www.delamineaiunnu.ro", a scris el pe Facebook.
Printre cei care s-au alaturat initativei se numara: fondatorul SMURD Raed Arafat si personalitati precum Maurice Munteanu, Robert Ratiu, Cristina Bazavan, Simona Tache, George Ivascu, Andrea Raicu, Mircea Toma si altii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu