luni, 27 aprilie 2015

Hristos a înviat! Dovada ....


penticostalismulazi.wordpress.com
  •   
  •   Dumnezeu a înviat pe acest Isus, şi noi toţi suntem martori ai Lui. Şi acum, odată ce S-a înălţat prin dreapta lui Dumnezeu şi a primit de la Tatăl făgăduinţa Duhului Sfânt, a turnat ce vedeţi şi auziţi. Fapte 2:32-33.




   Cea mai puternică dovadă a învierii Domnului Isus Hristos este existenţa BISERICII PENTICOSTALE! Când spun în acest context Biserică Penticostală mă refer la orice denominaţie  religioasă care are parte, sau a avut, de botezul cu Duhul Sfânt cu semnul vorbirii în alte limbi. 
  Numai un Hristos viu şi înălţat poate ca să boteze cu Duhul Sfânt. Dovada că există un Hristos viu este existenţa Bisericii Penticostale, a Bisericii botezate cu Duhul Sfânt de către El. De aceea a spus şi apostolul Pavel la 1 Corintei 14:22 că  vorbirea în alte limbi ca semn al botezului cu Duhul şi  ca dar al Duhului Sfânt este un semn pentru cei necredincioşi.  Ce se întâmplă când Duhul Sfânt umple credincioşii şi aceştia  vorbesc în alte limbi este lucrarea Domnului Isus Hristos care este viu în vecii vecilor!
  Hristos e viu! Aleluia! Bisericile care cred în Hristosul cel înviat dacă vor să fie credibile în faţa lumii când duc mesajul învierii trebuie ca să ceară botezul Duhului Sfânt cu vorbirea în alte limbi şi să caute mereu plinătatea Duhului. Iar când Duhul Sfânt se va coborî amploarea lucrării Sale va avea impactul pe care l-a avut pogorârea Sa în Biserica Primară dacă se vor respecta parametrii Bibliei. 
   Un Petru care era convins că există Hristosul înviat nu a fost acelaşi cu Petru care era convins de existenţa Hristosului înviat dar care a avut parte şi de plinătatea Duhului, plinătate datorată Hristosului înviat şi înălţat care mulţumită învierii şi înălţării Sale la Tatăl botează cu Duhul Sfânt şi dă daruri oamenilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu