sâmbătă, 25 aprilie 2015

Dictatura spurcaţilor, dictatura homosexualilor!

 
www.nytimes.com
  În România nu sunt din câte se vede la paradele homosexuale nici 1000 de homosexuali cărora să nu le fie ruşine de mizeria în care trăiesc, care vor să-şi fluture perversiunile sexuale în public. 1000 este un număr mare. Este clar că nu sunt 1000 de homosexuali de tip poster. Asta înseamnă că în România nici măcar 0.005% dintre români nu sunt homosexuali. Că sunt mai mult de 1000 de persoane care păcătuiesc într-un asemenea hal este adevărat dar mulţi, cei mai mulţi homosexuali, ştiu că homosexualitatea este o nenorocire pentru societate, o crimă la adresa normalităţii stabilită de Dumnezeu, o stare din care ar vrea ca să iasă dar pentru că nu apelează cu pocăinţă la Dumnezeu prin Domnul Isus nu pot ca să se elibereze. Asta este realitatea din România. 
  Şi acum cei câteva sute de homosexuali poster, cei sub 0.005% care vor să îşi afişeze păcatul,  ajutaţi de câţiva parlamentari corupţi, fără teamă de Dumnezeu şi dragoste de aproapele vor să impună o dictatură a spurcaţilor într-o ţară care în proporţie de 97% este declarată creştină. E adevărat că majoritatea din cei 97% de creştini au nevoie de mântuire dar tot la fel de adevărat este că dacă ar fi chestionaţi în legătură cu subiectul homosexualitate cu siguranţă că peste 90% s-ar opune vehement homosexualităţii, ar considera acest păcat o nenorocire pentru România şi ar vrea ca să fie scos din ţară şi pedepsit în mod aspru. 
  Cum se face că dictatura spurcaţilor, că dictatura celor nici 0.005%, a trecut de Comisia pentru muncă şi protecţie socială din Camera Deputaţilor? Cum se face ca în România nu au ieşti în stradă peste 1 000 000 de oameni ca să ceară demisia deputaţilor care au avizat pozitiv spurcăciunea şi care vor să distrugă România? 
   Se tot vorbeşte de un mare cutremur de pământ care poate oricând să aibă loc în România. Dacă Parlamentul adoptă o asemenea ofensă la adresa lui Dumnezeu, o asemenea lege, nenorocirea cu siguranţă că o să vină peste România. Ceea ce a fost în 1977 o să fie nimic în comparaţie cu ceea ce o să vină acum peste ţară dacă Parlamentul adoptă legi spurcate, legi împotriva lui Dumnezeu!
    
   Să ne rugăm insistent pentru România. Să venim cu smerenie  şi stăruinţă înaintea lui Dumnezeu ca El, în numele Domnului Isus, să intervină ca dictatura minorităţii să nu aibe sorţ de izbândă, ca în România poporul să caute sfinţirea şi apropierea de Dumnezeu care sunt singurele soluţii pentru propăşirea ţării!

  "Mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu şi împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor, care înăbuşă adevărul în nelegiuirea lor." Romani 1:18.

Reacţie la ştirea de aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu