luni, 27 aprilie 2015

Democraţia Statelor Unite ale Americii şi-a mai cântat încă odată prohodul!

www.dcnews.ro

Doi brutari creștini amendați cu 135.000 USD pentru că au refuzat să servească la o „nuntă” de lesbiene

Conducătorii vremelnici ai Statelor Unite ale Americii sunt deciși să zdrobească definitiv libertatea religioasă în această țară. Se înmulțesc cazurile de creștini persecutați, târâți prin tribunale și falimentați de agresivul lobby homosexual care, între două manifestații despre „toleranță”, colaborează strâns cu autoritățile spre suprimarea celor care îndrăznesc să creadă că, totuși, căsătoria ar trebui rezervată bărbatului și femeii.

Un judecător administrativ din statul Oregon a recomandat biroului local de inspecție a muncii amendarea cu 135.000 dolari a unui cuplu creștin. Aaron și Melissa Klein, proprietarii cofetăriei Sweet Cakes by Melissa din Gresham, Oregon, au refuzat să își ofere serviciile unei „nunți” de lesbiene. Acestea au acuzat o „suferință emoțională” și i-au dat în judecată pe Aaron și Melissa, în virtutea legii statale care interzice discriminarea persoanelor pe baza orientării lor sexuale.
Autoritățile nu au decis încă dacă urmează recomandarea instanței dar creștinii, care au 5 copii, spun că probabil amenda îi va duce la faliment.
Lesbienele au menționat în plângerea adminstrativă că, în urma refuzului primit, au suferit nu mai puțin de 88 de reacții adverse: de la „pierdere acută a încrederii” și „presiune arterială crescută” la „revenirea obiceiului de a fuma” și sentimentul de a fi „violate mental”.
Relatarea pe larg și descrierea cazurilor în publicația Daily Signal.
Reamintim că anul trecut administrația Obama a declarat drepturile persoanelor LGBT „una din prioritățile politicii externe” a Statelor Unite.
În iunie, Curtea Supremă va decide dacă va anula toate legile care interzic „căsătoria” între persoane de același sex în toată țara, moment de care sunt legate, nu nejustificat după cum putem vedea, îngrijorări privind reprimarea libertății religioase.
Puteți citi și despre proiectul de directivă europeană, similar cu legislația americană menționată mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu