marți, 21 aprilie 2015

Când MĂGARII sunt peste ...

 
http://viataverdeviu.ro/un-magar-si-o-fantana/
  Balaam a primit o lecție dureroasă, cruntă, extraordinară. O măgăriță a ajuns ca să-i dea lecții. O măgăriță, un animal, la un moment dat a fost din multe puncte de vedere net peste proroc. O măgăriță avea ochii deschiși și vedea lucrările lui Dumnezeu, o măgăriță avea inimă și nu l-a dus la moarte, o măgăriță a acționat de nota 10 iar omul, prorocul, cel lăudat de toată lumea, populistul, cel care ținea la imaginea lui, cel care spunea știți cine sunt eu, era orb, avea inima de piatră, a reacționat ca un om fără minte. 
  Duminică seara la Hunedoara am auzit o întâmplare care m-a șocat. O soră din Deva nu avea să le dea nimic de mâncare copiilor ei, nimic. Au venit copiii pe care-i avea la ea și i-au spus că le e foame. Doreau mâncare. Sora noastră nu avea nimic, nimic, absolut nimic de mâncare. Le-a spus să se ducă la joacă și după aceea să se întoarcă că o să primească. După o bucată de timp copiii au venit din nou și i-au spus că le este foame. Le-a spus din nou să meargă afară că după ce se vor întoarce vor primi. S-au întors și tot nimic. Sora le-a spus să aștepte seara căci după programul de la Casa Domnului Dumnezeu o să le dea de mâncare. Au plecat toți la Casa de rugăciune. Pe drum copiii au văzut pe alți copii că mâncau înghețată. Au început ca să o tragă de fustă pe mama lor și să-i ceară înghețată. Ea ca să-i liniștească le-a spus că după părtășia Bisericii o să le dea și înghețată. Au mai continuat și pe când au fost aproape de Casa de rugăciune o soră s-a apropiat și i-a spus că toată ziua a avut îndemnul ca să treacă pe la ea dar ... nu a trecut. S-a terminat programul și nimeni nu a auzit suspinul Duhului, îndemnul Lui ca să o ajute pe  ea și pe copiii ei. A ieșit și s-a îndreptat spre casă amărâtă. Pe drum spre casă pe trotuar în fața ei era un bețiv. Un om care se clătina din cauza alcoolului. A intrat în discuție cu ea. Sora noastră pe un ton respingător i-a spus să se ducă la el acasă că îl așteaptă o familie, o soție. Bețivul a vorbit din nou și a spus: ”Cum voi sta înaintea tronului de judecată al lui Dumnezeu dacă nu le dau să mănânce copiilor acestora?” A scos bani și i-a dat spunând: ”Să le cumperi și înghețată!” 
   Nimeni, chiar nimeni din Biserică nu s-a lăsat călăuzit de Duhul Domnului și un bețiv, un om de nimic, a făcut de râs o Biserică întreagă? E grav când măgarii sunt peste ... .
    Tot duminică seara fiind în Hunedoara am primit un telefon prin care mi se spunea că un nepocăit, un om care nu spune cum spunem noi că Domnul Isus este în inima noastră, un om fără nașterea din nou s-a dus la Casa Domnului din Voluntari și a dat un plic cu suma de 1000 de lei. Enorm pentru o persoană când în România cei mai mulți, majoritatea, au salarii sub 1000 de lei. Din senin, fără ca cineva să-i spună, nu îl cunoștea nimeni dintre frați ... a venit și a adus 1000 de lei. Din nou am rămas șocat pentru că sâmbătă am apelat la mulți slujitori ca să găsesc pe unul cu inima sensibilă la lucrarea din sudul României și numai după multe apeluri am găsit. 
   După aceste experiențe stau și mă întreb apăsat: ”Câți slujitori se mai lasă călăuziți de Duhul Sfânt? Câți slujitori mai au inima sensibilă la șoapta Duhului și acționează fără recomandări ”politice”? Care este nivelul nostru? 

Conturile Bisericii Elim din Voluntari unde și un leu, un dolar, un euro, este foarte important sunt: 

- în Euro: - RO59CECEB313C1EUR3957678 
- în Dolari USD - RO50CECEB313B8USD3957676
- în Lei - RO85CECEB31330RON2675542 
 SWIFT care este: CECEROBU - pentru cei care ajută lucrarea lui Dumnezeu din afara României. 


 Titular cont: Biserica Penticostală Elim, Ilfov, Voluntari, str. Andrei Mureșanu, nr. 57.
 Dumnezeu știe să răsplătească cum nimeni altcineva nu mai știe și nu poate la fel!

  Dumnezeu să vă binecuvinteze!


Pastorul Bisericii ”Elim” din Voluntari: 

Comarița Mărcut – secretarul Comunității Penticostale Regionale București.


Membrii comitetului:

 Brădeanu Mircea Levi – conducătorul Bisericii Elim Voluntari - 0766 469391

 Barbu Cristian

 Duca Cristian

 Cheroiu Gabriel 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu