sâmbătă, 14 martie 2015

Pocaitul si confruntarea acestei lumi care zace in cel rau!

 
imititatiochristi.wordpress.com
Unii doresc ca daca esti pocait sa te ascunzi sub obroc, astfel incat sa nu deranjeze lumina ta nici pe cei din casa, nici pe cei din afara.
  Pocaitul adevarat intotdeauna va fi urat, asta deoarece confrunta pe pacatos cu Adevarul, confrunta pacatul, proclama cu putere si spune raului rau. Pacifistii de astazi vor doar confortul lor, viseaza la o dragoste in care toti se "strang in brate" si se accepta unii pe altii, viseaza la un adevar relativ, adevar in care fiecare in parte il vede cum doreste si dupa propriul plac. Un astfel de "adevar" nu este acceptat de Dumnezeul Scripturii si nu va fi niciodata.
  Daca astazi noi ca si neoprotestanti ne-am racit si am fost atrasi in ereziile teologiei prosperitatii, ereziile teologiei "bisericii" emergente", in blasfemiile la adresa Duhuli Sfant (ca rasul sfant, manifestari extatice de circ, vindecari de tipul "bam, bam, hocus pocus etc), atrasi in ereziile privind asemanarea cu chipul veacului acestuia (muzica si tinuta de tip rock "crestin", strategii de Evanghelizare nebiblice etc), atrasi in ereziile ecumenismului, asta se datoreaza pacifistilor din bisericile neoprotestante, oamenilor care doresc sa stea in doua barci si sa fie confortabili, se datoreaza celor care nu au fost nascuti din nou niciodata dar s-au botezat in bisericile noastre si au fost acceptati pentru a avea multi membrii, se datoreaza pastorilor care au avut ca scop banii, salariul si mai putin Imparatia lui Dumnezeu, se datoreaza fiecaruia din noi care ne-am schimbat prioritatile in viata de credinta si materialismul a luat locul Imparatiei si Neprihanirii.
Gresit!
  Din moment ce marturisesti pe Hristos si Cuvantul Sau, automat arunci un foc al dezbinarii intre oameni, unii vor da cu pietre si altii se vor pocai si vor fi mantuiti.. 
Luca 12:51. Credeti ca am venit sa aduc pace pe pamant? Eu va spun: nu; ci mai degraba dezbinare. 52 Caci, de acum inainte, din cinci care vor fi intr-o casa, trei vor fi dezbinati impotriva a doi, si doi impotriva a trei. 53. Tatal va fi dezbinat impotriva fiului, si fiul impotriva tatalui; mama impotriva fiicei, si fiica impotriva mamei; soacra impotriva nurorii, si nora impotriva soacrei."

Inapoi la pocainta dragii mei, cu totii!
Simion Ioanas

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu