miercuri, 11 martie 2015

Parlamentul European, cea mai mare groapă de gunoi a Creștinătății (numele Europei a fost Creștinătatea)?

twitter.com
  Parlamentul European a adoptat, ieri, controversatul raport privind „egalitatea de gen” al socialistului belgian Marc Tarabella. Textul adoptat este plin de contradicții. Pe de o parte, nu a fost posibilă mobilizarea a suficient de mulți eurodeputați conservatori pentru a elimina din raport toate paragrafele dăunătoare cu referire la avort, iar textul adoptat pune avortul în contextul discuției despre „drepturile fundamentale” ale femeii. Pe de altă parte, a fost votat favorabil un amendament care subliniază că toate politicile care țin de avort și de „drepturile sexuale și reproductive” revin exclusiv statelor și nu Uniunii. Aceasta a fost, în fapt, o reconfirmare a textului adoptat în decembrie 2013 în locul raportului Estrela și, ca atare, o putem considera un succes.
Așadar, raportul adoptat ieri nu doar că nu produce efecte din punct de vedere legal (așa cum se întâmplă mereu cu aceste documente pur politice), dar reflectă o poziție a Parlamentului European într-un domeniu în care, așa cum chiar textul votat recunoaște, UE nu are de fapt competență…
Pentru – 27
Contra – 2 (Adina Vălean și Daniel Buda)
Abțineri – 1 (Traian Ungureanu)
Absenți/nu au votat – Eduard Hellvig (noul șef al SRI) și Renate Weber
Votul a clarificat și faptul că grupul Socialist (care cuprinde, de la noi, europarlamentarii PSD și PC – conservatorii lu’ pește), duce o politică ce țintește în mod constant să pună asasinării copiilor nenăscuți eticheta de „drept fundamental”. Conform unei luări de poziție recente, grupul Socialist dorește chiar să includă nou-inventatul „drept” în Carta Drepturilor Fundamentale a UE.
Socialiștii, împreună cu Verzii și Stânga nordică (extrema stângă) sunt campionii măcelarilor de copii, reușind astfel să decredibilizeze aproape orice altceva mai rostesc eurodeputații afiliați lor cu privire la drepturile omului. Și când te gândești că în ultima campanie electorală, PSD-ul nostru a defilat cu slogane patriotice și identitare…
Sursa:
  P. S. 1.  Rușine celor 27 de europarlamentari români care au votat pentru raport! Înfiorătoare direcția Europei! 
  P. S. 2.  Dumnezeu să-i binecuvinteze pe Adina Vălean și pe Daniel Buda pentru că au votat împotriva avortului ca drept fundamental al femeii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu