luni, 2 martie 2015

O Coca-Cola, un McDonald's, un KFS, o pâine pentru Dumnezeu!

 Coca-Cola nu este prea bună pentru organism. Sunt multe motive pentru care mă feresc de acest „suc”. Poate azi renunți la o Coca-Cola și banii pe care îi dădeai pe pet-ul de suc îi dai pentru lucrarea lui Dumnezeu din Voluntari. Da, despre cei 7 lei vorbesc. 7 lei de la 10 persoane înseamnă mult pentru Dumnezeu și lucrarea Lui, nu uita că văduva a dat ultimii ei doi bănuți. 
  Poate azi postești, sau poate mâine, și banii pe care îi dădeai pe mâncare fie că era McDonald's, KFS, ori o ciorbă, te rog în numele Domnului Isus Hristos să-i dai lucrării lui Dumnezeu din Voluntari. Da vorbesc despre cei 14, 27 sau cei 9 lei. Nu uita că văduva a dat turta pentru lucrarea lui Dumnezeu, lui Ilie, a pus planul lui Dumnezeu deasupra intereselor sale. 
  Poate că dai săracilor regulat, poate că dai zeciuială, poate că ajuți ... vreau să te rog în numele Domnului Isus să te gândești la Biserica lui Hristos din Voluntari care este în paragină. Vrem să cumpărăm un teren și să construim o nouă casă de rugăciune pentru slava lui Dumnezeu, pentru propășirea lucrării Sale și Dumnezeu, lucrarea Lui, are nevoie de ajutorul tău. 
  Haideți să ne unim și să zidim pentru veșnicie, să investim în ceva care nu este trecător, să facem o lucrare măreață. 
  
 Toți cei care doriți să ajutați lucrarea lui Dumnezeu vă rog să depuneți orice sumă în contul de mai jos. Un leu dat în numele Domnului pentru lucrarea Lui este extrem de valoros. 

  Contul Bisericii Elim din Voluntari unde orice sumă este foarte importantă pentru lucrarea lui Dumnezeu:

Banca CEC Bank, sucursala Voluntari, Ilfov.
Condul în lei: RO85CECEB31330RON2675542
Titular cont: Biserica Penticostală Elim, Ilfov, Voluntari, str. Andrei Mureșanu, nr. 57.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu