sâmbătă, 7 martie 2015

Aparențe, doar aparențe!

   
viziunidinviata.info
  Un prieten îmi povestea cu ceva vreme în urmă că fiind la munca câmpului i s-a făcut foarte sete. Problema lui era că nu avea apă la el. Încercând să-și astâmpere setea, căutând o soluție, a văzut un reciplient, un pet,  care avea un lichid în el. S-a dus imediat și l-a luat. Crezând că este apă după ce a desfăcut dopul a dus la gură recipientul și a strâns de el în timp ce cu toată gura a tras din conținutul lui. Nu era apă. Era ulei. A vărsat tot din gură. Aparențele înșeală. 
    Câți azi nu par că sunt ceva dar în fapt nu sunt ceea ce par? Câți azi lasă impresia că astâmpără setea dar în fapt îți produc o stare grea?  Domnul Isus a vorbit despre un om, un fariseu, care se credea neprihănirea în persoană, care se ruga, făcea ”bine”, se credea sus, tare, puternic,  dar în fapt era unul slab, păcătos, era unul care mergea cu viteză spre focul ghenei.  
    Da ... am vorbit și eu cu unele persoane pentru ajutor pentru Biserica Elim care vrea să cumpere un teren căci Casa de rugăciune unde ne strângem acum este într-o stare jalnică. Sunt unele persoane care atunci când le prezinți situația lasă impresia că fac totul, că sigur o să ajute lucrearea. Unele chiar promit. Dar ... parcă îți umpli gura cu ulei. Dar sunt și persoane care nu promit, care spun frate vom vorbi, vom încerca, persoane care nu vor să vândă doar impresii, aparențe, și care ajută lucrarea lui Dumnezeu. 
   Noi cum suntem? Suntem cumva doar aparențe?


Contul Bisericii Elim din Voluntari unde orice sumă este foarte importantă pentru lucrarea lui Dumnezeu:

Banca CEC Bank, sucursala Voluntari, Ilfov.
Condul în lei: RO85CECEB31330RON2675542
Titular cont: Biserica Penticostală Elim, Ilfov, Voluntari, str. Andrei Mureșanu, nr. 57.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu