marți, 17 februarie 2015

Cei care se opun avortului pot fi comparați cu jihadiștii ISIS, consideră seculariștii pro-avort

    Diversiunea „Statul Islamic” se dovedește multivalent folositoare pentru creatorii săi. Pe lângă efectele deja cunoscute, iată încă unul…
 Mona Sahlin, coordonatorul național al programului guvernamental suedez împotriva extremisului violent, o compară pe curajoasa moașă Elinor Grimark, care refuză participarea la avorturi, cu războinicii jihadiști: ea ar fi o „practicantă religioasă extremistă, într-o manieră similară cu cei care luptă pentru Statul Islamic”
  Doamna Sahlin este fostă viceprim-ministră (din partea, evident, a Social Democraților, partidul-stat în Suedia – da, se poartă și la case mai mari!). Retorica defăimătoare nu este neobișnuită pentru unii politicieni „liberali”: este vorba despre așa-numita tactică „dă-i cu huo” (boo word) prin care se urmărește provocarea unei frici iraționale și care previne de obicei orice apărare argumentată a celui în cauză, confruntat cu emoția terților.
  Noi credem că Sahlin este, pur și simplu, o ignorantă. Adică, habar nu are despre ce vorbește. Să o ajutăm noi să priceapă faptele:
  Iată ce face un jihadist din Statul Islamic:
isis-mass-executionȘi asta este ceea ce viteaza moașă, invocând obiecția de conștiință, REFUZĂ să facă:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu