sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Teroriștii uciși de teroriști - zeflemitorii uciși de musulmani

parintelecalistrat.com
   Zeflemitorii de la acea publicație franceză care au fost uciși de teroriști erau și ei la rândul lor teroriști dar nu orice fel de teroriști ci teroriștii teroriștilor. Ei erau dintre cei care în mod planificat se luptă ca să distrugă din temelii tot ceea ce mai este sfânt în societatea europeană care altădată era numită CREȘTINĂTATEA!
  Este adevărat că teroriștii zeflemitori nu ucideau trupuri cu mitraliere și  nu se făceau bombe ambulante dar ei ucideau sufletele, otrăveau milioanele, ei au schilodit pentru eternitate pe mulți peste care și-au vărsat spurcăciunile. 
  Mai răi decât teroriștii care ucid trupul sunt cei care distrug sufletul. Și în Israel au fost asemenea teroriști care ucideau sufletele dar erau mici copii față de cei din Franța de azi. Domnul Hristos s-a ridicat împotriva lor și a spus: vai de voi cărturari și farisei ... 
  Caracterul drăcesc al celor care spun că ei nu fac nimic altceva decât să se exprime liber este infinit mai negru decât cel al fariseilor din vremea Domnului Hristos și al musulmanilor criminali! 
  De ce ne doare mai tare de uciderea trupului și nu plângem în hohote de cei care ucid cu litera? De ce presa nu este echidistantă și nu condamnă ambele tipuri de teroriști: unii care trag folosind ca muniție cuvintele și imaginile satanice iar alții care ucid folosind gloanțele? Trăim zilele din urmă! 

  Să nu plângem prea tare de mila teroriștilor care vor să ucidă tot ceea ce este sfânt! În Franța teroriștii teroriștilor au căzut pe mâna unor puiuți de teroriști!

... Haidem să-l ucidem cu vorba şi să nu luăm seama la toate vorbirile lui!” – Ieremia 18:18


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu