joi, 8 ianuarie 2015

Poate să nu ardă benzina care este turnată peste foc?


cugetliber.ro
  Un leu este un animal care sfâşie din cauza naturii lui. Cei care sunt conştienţi de acest fapt real  o să caute să evite să rămână singuri cu un leu. Nu se pune problema ca un om normal, cu mintea sănătoasă, să rămână singur cu acest animal sângeros şi să-l şi întărânte. Nimeni dacă este normal, raţional, nu spune: eu vreau să glumesc, să fac pe comicul, şi o să merg singur la un leu şi o să-l aţâţ ca să văd dacă o să mă mănânce. Un om normal nu face aşa ceva. 
  Dacă îţi bagi mâna în foc te arzi. Numai dacă Dumnezeu suspendă anumite legi nu se întâmplă acest fapt. Un om normal nu îşi bagă mâna în foc ca apoi să spună: ce glumă bună am făcut, am satirizat o situaţie! 
  Islamul are în genă JIHADUL! Un musulman "practicant" oricând este gata să moară pentru Muhammad, pentru a apăra islamul. El de multe ori îşi pune o centură cu dinamită şi o detonează în zone aglomerate fără să fie provocat, e convingerea lui că aşa este bine, că aşa este normal. Când îi sunt atinse punctele "fierbinţi" ale credinţei, când este provocat, el acţionează fără să clipească pentru că are convingerea că aşa el ajunge în "fericire". Islamul este exact opusul creştinismului. Dacă  creştinismul este întemeiat pe legea dragostei care cere ca şi pe duşman să-l binecuvintezi, şi lui să-i faci bine, islamul este întemeiat pe cruzime, sâlnicie, război, sabie. 
  Nu sunt de acord cu ceea ce s-a întâmplat în Franţa dar nu se poate să bagi degetele în priza unde este curent electric şi să nu te curentezi! Poate că respectivii zeflemitori nu cred, nu credeau, în nimic dar astea nu înseamnă că dacă tu nu crezi că există curent electric, el nu există şi poţi să umblii la priză fără nici o măsură de siguranţă! Poate că ei credeau că dacă aruncă benzină pe foc ea nu arde! Nu are cum să nu ardă pentru că asta este proprieteatea ei. Islamul arde, arde chiar şi Franţa, arde mai ales Franţa!

   Măcar de  aici înaite mulţi să înveţe că nu poţi să numeşti nebunia libertate de exprimare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu