vineri, 9 ianuarie 2015

Când toată lumea este manipulată ...


politicstand.com
  Ceea ce s-a întâmplat în Paris este anormal. Un copil al lui Dumnezeu nu poate niciodată să aprecieze crima. Dar mai anormal decât aceste crime este faptul că se încearcă ca să se facă din ziariştii ucişi  nişte mesia  şi că întreaga lume trebuie să se poziţioneze în spatele lor cu gurile pline de osanale. 
  Ce sensibilă a devenit opinia publică dintr-o dată la crimă! Stau şi mă întreb: dacă lumea întreagă este oripilată de ceea ce s-a petrecut în Franţa acum două zile de ce nu se scandalizează de uciderea zilnică a miilor, poate a sutelor de mii de copii nenăscuţi care sunt omorâţi  cum nimeni nu ar dori să moară? De ce nu se scandalizează presa de faptul că în China zecile de milioane de creştini nu au libertate şi mulţi au fost, nici nu li se ştie numărul, sau sunt ucişi? De ce nu se mediatizează intens sutele de milioane de oameni care sunt condamnaţi să moară prin înfomenare în timp ce ţările dezvoltate nu doar că au făcut din animale copii dar aruncă mai multă mâncare la gunoi decât ar avea nevoie tot continentul negru ca să trăiască bine? 
  Nişte oameni s-au jucat cu focul şi s-au ars iar acum sunt făcuţi zei, idoli, eroi ... şi sutele de milioane de oameni, copii, care chiar merită toată atenţia sunt zero! 
  O lume întreagă este manipulată şi asta este o crimă mai mare decât faptul că au fost ucişi nişte zeflemitori!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu