miercuri, 28 ianuarie 2015

Ca România să nu devină Sodoma - apel pentru a apăra familia așa cum a fost instituită de Dumnezeu!

familiecrestina.blogspot.com
    Azi am auzit o știre care m-a trezit. Anul acesta politicienii din fruntea României vor să vină în fața românilor cu un nou proiect de revizuire a Constituției. Și ce treabă avem noi cu asta? 
 România poate să fie sănătoasă dacă este clădită pe legi sănătoase și la asta putem să contribuim și noi, pocăiții, evanghelicii, creștinii. 
  În Constituția României trebuie să fie introduse articole sănătoase care să apere ceea ce Dumnezeu a instituit: familia! O societate sănătoasă, o națiune puternică este formată din familii alcătuite după voia lui Dumnezeu, din  familii formate prin căsătoria între un bărbat și o femeie. Biblia condamnă homosexualitatea. Dumnezeu a nimicit Sodoma, Gomora, Adma și Țeboimul din cauza acestui păcat care spurcă și aduce mânia lui Dumnezeu acolo unde este practicat, tolerat sau acceptat!
  Pentru că anul acesta, sau cel târziu anul viitor, o să fie chemați românii să voteze noua Constituție mesajul evanghelicilor, care sunt câteva sute de mii la care se vor adăuga ale sute de mii de ortodocși care deja s-au pronunțat pentru familia formată din bărbat și femeie, trebuie să fie unul foarte clar: dacă în Constituție nu o să fie introdus articolul care să menționeze clar faptul că familia este alcătuită dintr-un bărbat și o femeie evanghelicii nu o să iasă ca să voteze Constituția! Constituția nu poate să fie adoptată dacă la referendum nu o să fie votată de 50% plus unu din cetățenii de pe listele electorale permanente! Dacă pe liste sunt 18 milioane de alegători la vot trebuie să iasă 9 milioane plus 1 ca noua Constituție să fie validată. Dacă ies la urne fix 9 milioane, sau mai puțini, Constituția nu o să fie validată de cetățenii României.
  Fac un apel către toți cei care doresc ca familia să rămână în România așa cum a lăsat-o Dumnezeu să ne unim și să lansăm un mesaj clar: nu ieșim la urne ca să validăm Constituția dacă nu o să fie introdus în ea și un articol care să menționeze clar că familia este căsătoria între un bărbat și o femeie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu