luni, 8 decembrie 2014

VACCINAREA - EROAREA MEDICALĂ A SECOLULUI

Teoriile avansate de Pasteur şi diversele lui experimente trucate marchează începutul unei noi ere medicale, bazată pe şiretlicuri ştiinţifice, abuz de putere şi o escrocherie uriaşă pe seama sănătăţii publice. Odată cu acceptarea, fără nicio reţinere de către corpul medical, a principiului  vaccinării, impus întregii populaţii, industria farmaceutică de fabricare a vaccinurilor a reuşit să instituie o neverosimilă dictatură, care durează şi astăzi. N-ar trebui să uităm că ilustrul Pasteur și-a creat pe cont propriu un laborator de fabricare a vaccinurilor, şi asta cu mult înaintea înfiinţării faimosului Institut Pasteur. Această afacere l-a făcut, de altfel, milionar!

...

Principiul vaccinării se bazează pe ideea că e mai bine să previi decât să vindeci, idee cu atât mai originală, cu cât, de-a lungul timpului, medicina alopată nu s-a preocupat niciodată de prevenire, ceea ce-i uşor de înţeles. Medicul n-are niciun interes ca diversele afecţiuni să fie evitate: i-ar distruge astfel chiar materia primă pe care-şi exercită profesia, generatoare de profituri. Dacă prevenirea ar deveni regulă generală şi, într-un interval de 20 de ani, de pildă, afecţiunile cele mai banale ar regresa cu 30%, medicina alopată ar fi ruinată. Ar trebui atunci ca statul, adică contribuabilii, să vină în ajutorul unei meserii sinistrate şi să acorde ajutoare bieţilor medici deveniţi şomeri. Pe de altă parte, vânzările în industria farmaceutică ar scădea şi ar genera o criză serioasă de locuri de muncă. Conducătorii politici, care din punct de vedere economic au legături cu aceste întreprinderi, n-ar fi niciodată de acord cu o iniţiativă de prevenire a bolilor.

...


Variola a fost eradicată nu prin vaccinări, ci prin măsuri elementare de igienă. La fel s-au petrecut lucrurile cu cea mai mare parte a bolilor infecţioase care, în funcţie de epocă şi circumstanţe, se declanşează, ating un apogeu și apoi regresează de la sine, fără ca vaccinările să aibă vreun rol. Epidemiile şi pandemiile au cicluri de dezvoltare şi dispariţie. Aşa s-a întâmplat întotdeauna cu bolile infecţioase de la începuturile umanităţii. Dacă n-ar fi fost marcate de acest fenomen, aceste boli ar fi distrus de mult orice urmă de existenţă umană pe planeta noastră. Fără o regresie rapidă, ciuma şi holera ar fi provocat în trecut decesul a miliarde de indivizi. Or, în Antichitate şi Evul Mediu practica vaccinării era necunoscută. Cum se explică atunci că aceste maladii n-au făcut ravagii, cuprinzând toate continentele şi cum se face că au regresat de la sine?


Citiț integral aici: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu