joi, 11 decembrie 2014

Patru copii decapitati de Statul Islamic pentru ca n-au vrut sa renunte la Isus

Andrew White, cunoscut drept "vicarul din Bagdad", a relatat, pentru Orthodox Christian Network, ca aceste crime au avut loc intr-o enclava crestina din apropiere de capitala irakiana, ce a fost ocupata de Statul Islamic, scrie The Independent. Gruparea terorista Statul Islamic a decapitat patru copii crestini in Irak, dupa ce acestia au refuzat sa se converteasca la islam, sustine un vicar britanic ce locuieste in tara.
White a povestit ca gruparea extremista a "vanat" crestinii din Irak si "i-au ucis, le-au taiat copiii in jumatate, le-au taiat capetele si ei s-au mutat in nord si a fost atat de ingrozitor ce li s-a intamplat". Militantii "au venit la unul din oamenii nostri zilele trecute, era un crestin. I-au spus barbatului, un adult: Fie spui ca te convertesti, fie iti ucidem toti copiii. Era disperat, a spus cuvintele. Si apoi m-a sunat: Parinte, am spus cuvintele, asta inseamna ca Dumnezeu nu ma mai iubeste? Si eu i-am spus: Dumnezeu te iubeste, te va iubi mereu".
White sustine ca micutii decapitati au refuzat "sa-l urmeze pe Mohamed". Statul islamic "a venit la copii si le-a spus: Spuneti ca il veti urma pe Mohamed. Copiii, toti sub 15 ani, patru la numar, au spus nu, noi il iubim pe Dumnezeu, l-am iubit mereu si l-am urmat mereu, Dumnezeu a fost mereu cu noi". "Le-au taiat capetele tuturor. Cum sa raspunzi la asta? Nu facem decat sa plangem", a povestit White. Andrew White a fost si el amenintat cu moartea de catre Statul Islamic si s-a refugiat in Israel, insa majoritatea celor care au lucrat cu el se afla inca in nordul Irakului, unde au grija de refugiatii crestini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu