miercuri, 3 decembrie 2014

Nu contează că ai putere puțină dacă ...

ziarullumina.ro
   Domnul S-a uitat la el şi a zis: „Du-te cu puterea aceasta pe care o ai şi izbăveşte pe Israel din mâna lui Madian; oare nu te trimit Eu?” - Judecători 6:14. 

   Mulți spun azi că nu fac nimic pentru Dumnezeu pentru că ei zic că sunt slabi, că nu au daruri extraordinare, talanți mulți. Stau și șomează, păianjenii țes pe ei pânze peste pânze, se pune praful peste ei ...
   Trebuie să înțelegem că Dumnezeu are nevoie de fiecare în lucrarea Lui iar faptul că nu avem puterea pe care credem noi că ar trebui să o avem nu este un argument ca să stăm în nepăsare și pasivitate căci din istoria lui Ghedeon vedem că putrea oricât ar fi de mică ea în MÂNA lui Dumnezeu este ca o ”bombă atomică”. 
   Ghedeon era aproape un nimeni: un fricos mic care și după ce l-a văzut pe Îngerul Domnului tot fricos a rămas: noaptea a dărâmat altarul lui Baal și a tăiat stâlpul Astarteei. Un om mic și fricos, o putre mică, alături de 300 de oameni,  folosită de Dumnezeu, pusă în slujba lui Dumnezeu este ”forță nucleară” care pune pe fugă zeci de mii!
  Cinci pâini și doi pești în mâna mea sunt câteva calorii, poate un prânz, dar cinci pâini și doi pești în mâna lui Hristos, Dumnezeu din Dumnezeu, hrănesc mii de oameni. 
 O piatră și o praștie în mâna mea nu pot să doboare nici măcar o vrabie, poate că nu nimeresc nici o vacă, dar în mâna unui tânăr care este în slujba lui Dumnezeu sunt scânteia care aduce victoria!
 Petru pentru mulți era un pescar, un om căruia îi miroseau hainele, toate hainele, a pește! Un om neînvățat, un om care nu era din pătura societății! Un pescar, un simplu om, o putere mică, la dispoziția lui Dumnezeu este cât o armată de sute de mii! 
   
    Nu contează dacă puterea ta este mică! Dă-te pe tine cu puterea ta lui Dumnezeu și o să vezi miracole!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu