joi, 18 decembrie 2014

Naivi sau strecurați - cei care consideră ecumenismul o fata morgana!

ziare.com
   Naivi sau strecurați sunt cei care consideră ecumenismul o fata morgana. Nu mă refer la o persoană căci nu numai o persoană cosideră ecumenismul ca fiind o fata morgana, o iluzie, o apariție înșelătoare,  pentru spațiul penticostal românesc, și nu numai. Sunt mulți care consideră ecumenismul un pistol cu apă sau vor să ne lase împresia că ecumenismul este un pistol cu apă.
  Cei care consideră ecumenismul o fata  morgana ori  sunt naivi ori sunt strecurați. De ce spun asta?  Citiți:






 Anul 2014 este un an al declaraților șocante, cutremurătoare, care te îngrozesc, care trebuie să ne pună în gardă căci azi este  mai evident ca oricând nu numai că ECUMENISMUL există ci și că reprezintă un pericol catastrofal  pentru omenire, este MOLIMA MOLIMELOR care pregătește calea Anticristului. 
  În anul 2014 cortina a fost dată la o parte. Ceea ce a fost pregătit în ascuns timp de zeci de ani acum a fost arătat! Este anul în care un evreu, nu un oarecare evreu, îi cere lui Francisc I să înființeze o ONU a religiilor, 2014 este anul în care locțiitorul lui Hristos, papa, cere unirea Apusului cu Răsăritul după ce i-a chemat la unitate pe carismatici. Papa, cel mai probabil un mason  uns cu toate alifiile și pus în față pe post de marionetă de  satrapii negrii ai lumii, Francisc I, i-a periat și pe homosexuali și a încercat o căsătorie a creaționismului cu evoluționismul. Toate aceste declarații strigă: ECUMENISMUL SE FACE, EL ESTE ȘI VA TRECE CA UN BULDOZER  PESTE TOȚI CARE I SE OPUN! Ferice de cei care îi vor sta împotrivă!
  Că penticostalii români sunt rupți de organizațiile religioase internaționale este un lucru bun, lăudabil. Dar acest fapt nu trebuie să ne determine să lăsăm garda jos căci în întuneric se pregătesc planuri  ca să-i aducă în arca Babilonului și pe cei care nu fac parte din organizații internaționale. Ce, Biserica Penticostală a fost parte a Partidului Comunist? NU! Dacă Biserica Penticostală nu a fost parte a Partidului Unic nu au fost informatori, vânzători și colaboratori în sânul ei? Cu siguranță! Nici astăzi nu știm care sunt slujitorii care au făcut plecăciuni, au sărutat papucul și și-au vândut frații monstrului ateu! Ce vreau să spun este că noi, penticostalii români, dacă nu facem parte din organisme și organizații internaționale nu înseamnă că o să fim lăsați în pace! Nu am fost ignorați nici de comuniști, am avut și noi în Biserici ”comuniștii” noștrii, nu o să fim lăsați în pace nici de apologeții ecumenismului și o să-i auzim printre noi. Sunt mulți care azi își dau cu cărămida-n piept că sunt mari penticostali dar care  așteaptă să li se arunce ”osul” și odată ce-i vor simți mirosul vor uita și de sfințire și de botezul cu Duhul Sfânt și de minuni și de proroci  și de Dumnezeu ... Sunt convins! 

   Să nu fim naivi! 

   Să ne rugăm pentru ca strecurații să se pocăiască. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu