vineri, 12 decembrie 2014

Lăsați fățarnicii în pace!

doxologia.ro
  Fățarnicii, oamenii care i-au forma spațiului în care ajung până-și ating obiectivele murdare, sunt pericolul de care trebuie să ne păzim. 
  Iord le-a lăsat magilor împresia că vrea și el să se închine noului Împărat al iudeilor. Magii asta au crezut când au fost trimiși să caute Pruncul și apoi să se întoarcă cu informația locației la Irod. Magii credeau că Irod chiar dorește să se închine Pruncului. A fost nevoie ca Dumnezeu să comunice într-un mod deosebit cu magii ca ei să înțeleagă fățărnicia lui Irod și că împăratul este un criminal cu sânge rece! 
   Duhul lui Irod, duhul Șarpelui celui vechi, este azi peste mulți. Au o înfățișare de sfinți, par  oameni morali, pozează a pocăiți ... dar ... sunt goi de tot ce înseamnă sacru ... sunt plini de răutate ... vicleni ... își urmăresc interesul fără să-i intereseze că urma cizmei lor calcă lucrarea lui Dumnezeu.
   Irozii zilelor noastre umblă peste tot aiurea ... ei sunt importanți ... stau undeva numai cât timp li se acordă importanță și numai atât cât au ceva de mușcat cu dinții. Când sunt lăsați în umbră, când stomacul le rămâne gol se iau și pleacă!
   Oamenilor și fraților ... lăsați-i pe fățarnici în pace! Da, ei se cred deștepți, oameni cu patalamaua la mână, se văd înalți, se privesc în oglindă și își admiră inteligența, nivelul ... dar tocmai acest mănunchi de ”calități” demonstrează că sunt niște pigmei  .... goi ... nu numai că habar nu au de Cuvânt, de spiritul Lui,  dar nici societatea nu-i suportă căci sunt analfabeții cu licență ... cele mai zgomotoase,  murdare și puturose butoaie  ... cine bea din ele se otrăvește! 
  
   Lăsați-i pe fățarnici în pace! 
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu