marți, 2 decembrie 2014

Groparii din Casa lui Dumnezeu...

ziarelive.ro
   Bărbaţii lui Efraim au zis lui Ghedeon: „Ce înseamnă felul acesta de purtare faţă de noi? Pentru ce nu ne-ai chemat, când ai plecat să te lupţi împotriva lui Madian?” Şi au avut o mare ceartă cu el.Judecători 8:1 

   Gropar este o persoană care luptă împotriva lucrării lui Dumnezeu și împotriva oamenilor pe care-i folosește Dumnezeu cu scopul de a-i îngropa. Sunt acele persoane care sunt paralizate, nu fac nimic, sunt inerte când este vorba de implicare, de a pune osul la treabă, de a ajuta lucrarea ... sunt lemn! Dar imediat când văd pe cineva că se implică, că vrea și muncește pentru gloria lui Dumnezeu se activează, se coboară din pat. Până să se facă ceva bun pentru lucrarea lui Dumnezeu nici nu mai știai dacă mai există. Dar imediat când vrei să faci ceva sau ai făcut ceva ies și groparii din ”tufișuri” cu uneltele gata pentru treabă.
   Priviți spre istoria lui Ghedeon. Dumnezeu l-a ridicat. Dumnezeu i-a scăpat prin Ghedeon și oastea lui pe toți, inclusiv pe urmașii lui Efraim, de teroare, de foamete, de moarte și în loc să fie bucuroși - groparii, de data aceasta cei din Efraim, mulți din Efraim, au început să-i sape groapa lui Ghedeon! 

   Dumnezeu să ne ajute să nu renunțăm niciodată căci groparii o să fie mereu pe urmele celor care fac voia Domnului Hristos! 
  
  Ferice de voi, când oamenii vă vor urî, vă vor izgoni dintre ei, vă vor ocărî şi vor lepăda numele vostru ca ceva rău, din pricina Fiului omului! Bucuraţi-vă în ziua aceea şi săltaţi de veselie; pentru că răsplata voastră este mare în cer; căci tot aşa făceau părinţii lor cu prorocii. - Luca 6:22-23. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu