luni, 8 decembrie 2014

De ce China are epidemii de pojar, deși 99% din populație este vaccinata?

China este una dintre tarile cu majoritatea populației vaccinata. De fapt, vaccinul pentru pojar este unul obligatoriu. Atunci cum se explica cele peste 700 de focare de pojar numai intre 2009 si 2012? Raspunsul evident este ca vaccinul pentru rujeola (pojar) pur si simplu NU este eficient.  
Un studiu recent publicat in PLoS intitulat, “Dificultati de eliminare a pojarului si de tinere sub control a rubeolei si oreionului: un studiu de prevalenta despre prima transa de vaccinare contra pojarului si rubeolei si a doua transa de vaccinare contra pojarului, oreionului si rubeolei”, a scos la iveala ineficienta a doua vaccinuri contra pojarului (rujeola- rubeola (RR ) sau rujeola– oreion – rubeola (ROR) ) in incercare de a preveni aparitia epidemiilor prin vaccinarea intregii populatii, asa cum era de asteptat.
Conform studiului,
 “Procentul vaccinarilor contra rujeola– oreion – rubeola (ROR) este de peste 99.0% in provincia Zhejiang. Cu toate acestea, numarul cazurilor de pojar, oreion si rubeola raman ridicate.” [evidentieri adaugate]

ESECUL experimentului de vaccinare obligatorie, inregistrat in China

Zhejiang este o provincie de coasta din Republica Populara China si are 55 de milioane de locuitori. Toti copiii primesc obligatoriu o prima doza de RR la 8 luni si o alta de vaccin ROR la 18–24 luni.
Intr-un studiu recent cercetatorii au analizat o mostra de 1,015 locuitori din Zehjiang si au descoperit ca, in ciuda epidemiilor recente de pojar, 93.6% erau seropozitivi la anticorpii de pojar, ceea ce inseamna ca aveau in corp anticorpii protectori inoculati prin vaccinul contra pojarului – mai mult decat este necesar pentru a obtine pragul de ‘imunitate colectiva’ de 88%–92%, care este deseori considerat o solutie suficienta pentru eliminarea permanenta a bolilor infectioase. [2] Si cu toata aceasta “protectie” teoretica, 8.6% dintre subiecti au contractat, totusi, pojar.

Un alt studiu recent, publicat in Buletinul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, publicatie de prestigiu, a analizat recentele aparitii de pojar in China si a descoperit ca au avut loc 707 focare de pojar in intreaga tara intre 2009 si 2012, cu o usoara tendinta de crestere in 2013: “Numarul cazurilor de pojar raportate in primele 10 luni ale anului 2013 – 26443 – reprezinta de trei ori numarul total al celor raportate in tot anul 2012.” Acest lucru este cu atat mai ciudat cu cat incepand din 2009 “…prima doza de vaccin cu tulpina virusului de pojar a ajuns la peste 90% din populatia tinta.” Ar fi fost normal ca, odata cu cresterea ratei de vaccinare, sa scada aparitia cazurilor de pojar.
In mod evident vaccinurile nu sunt atat de eficiente pe cat se pretinde a fi, si nici conceptul de imunitate colectiva – discreditat in multe randuri – nu este sprijinit de dovezile epidemiologice.
Neputinta titrului de anticorpi inoculati prin vaccinare de a proteja contra ‘bolilor ce pot fi prevenite prin vaccinare’ este usor de inteles, avand in vedere ca eficienta vaccinurilor bazate pe anticorpi – principiu fundamental al vaccinologiei/imunologiei – este in ultima vreme pusa sub semnul intrebarii de multe studii: Studiu ce pune sub semnul intrebarii justificarea initiala a vaccinurilor (http://www.greenmedinfo.com/blog/study-disproves-cdcs-primary-justification-vaccination).
Injectarea aluminiului si a altor agenti imunotoxici in corp pentru stimularea titrului de anticorpi nu garanteaza prin ei insisi afinitatea pentru antigenul de care se presupune ca te protejeaza. Dimpotriva, este ca si cum ai spune ca imbunatatesti starea de sanatate a unui stup de albine daca-i dai un picior zdravan ca sa agiti suficient albinele din interior pentru ca acestea sa atace (si, prin urmare, sa moara) orice inamic din imediata vecinatate a stupului. Iti recomandam cu caldura lectura cartii de orientare laica scrisa de Tetyana Obukhanych : Iluzia Vaccinurilor (este doctor in imunologie la Universitatea Rockefeller din New York) pentru a afla adevarul reprimat aproape in totalitate despre pericolele si lipsa de eficienta a vaccinurilor.

Integral aici: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu