luni, 27 octombrie 2014

Trupul al Dracului și sufletul al Domnului?

foto de la bodygeek.ro
  Azi am auzit una tare! Ideea era că Dumnezeu nu se bagă în ”intimitățile” noastre. Era vorba de modul în care ne aranjăm unele părți ale corpului. Sunt segmente unde nu contează ce și cum că Dumnezeu nu e interesat! 
   În Biblia mea scrie: 

”Dumnezeul păcii să vă sfinţească El însuşi pe deplin; şi duhul vostru, sufletul vostru şi trupul vostru să fie păzite întregi, fără prihană, la venirea Domnului nostru Isus Hristos.”
            1 Tesaloniceni 5:23. 

 ”Vă îndemn, dar, fraţilor, pentru îndurarea lui Dumnezeu, să aduceţi trupurile voastre ca o jertfă vie, sfântă, plăcută lui Dumnezeu: aceasta va fi din partea voastră o slujbă duhovnicească”.     Romani 21:1.  

   La adevărurile începătoare oameni care spunem că avem pe Dumnezeu ca Tată! La revelația generală oameni care zicem că ne numim copiii lui Dumnezeu! Dacă nu ascultăm de Biblie măcar să ascultăm de bunul simț! Există un principiu biblic: ce este în inimă iese afară. Dacă este lumea în inimă se vede și, de asemenea, dacă este Duhul lui Dumnezeu în inimă se vede, se vede de departe!  Dacă inima este a Domnului și trupul este al Lui dar nu poți să ai inima dată Domnului și trupul dat Diavolului.

   Un fost profesor pe care l-am avut a compus niște versuri. Doar unul, azi:

”Bate-i, Doamne” ...

   Mai bine acum decât să fim bătuți odată cu lumea! 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu