sâmbătă, 11 octombrie 2014

Nebunii se închină la nebunii!

Imagine de la creştinortodox.ro
"S-au fălit că sunt înţelepţi, şi au înnebunit; şi au schimbat slava Dumnezeului nemuritor într-o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare şi târâtoare.  De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor; aşa că îşi necinstesc singuri trupurile; căci au schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu şi au slujit şi s-au închinat făpturii în locul Făcătorului, care este binecuvântat în veci! Amin".   Romani 1:22-25. 
 
   Nebun nu este numai cel care spune că nu există Dumnezeu. Nebun este şi cel care nu se închină lui  Dumnezeu ci se închină obiectelor şi făpturilor!  
   Zilele acestea vedem cu durere cum nebunii se duc se închine unor oase şi alţi nebuni se îmbracă în aur pe spinarea nebunilor care nu se închină lui Dumnezeu. Sute de mii de români care în loc să ajute pe orfan, văduvă, nevoiaş aduc mânia lui Dumnezeu peste România! Sute de mii de români care au impresia că dacă se duc să se închine la oase vor avea parte de bine şi nu ştiu că, în realitate, ei cheamă peste ei blestemul şi moartea! Trăim zile de groază! Trăim în era nebunilor! Trăim zilele de pe urmă!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu