luni, 8 septembrie 2014

Generația "ca măgarul în ceaţă"!

  Generaţia de azi este caracterizată de sindromul - a dispărea ca măgarul în ceaţă - când este vorba de lucrarea lui Dumnezeu: rugăciune, evanghelizare,  vizitare, cor, orchestră etc. 
  Lunile septembrie şi octombrie sunt lunile în care Bisericile organizează Sărbătoarea roadelor. Să vedeţi atunci câţi "măgari" apar din ceaţă, câţi participă la "slujire". Nu-i vezi tot anul dar îi vezi la ceaun! Nu simt cu lucrarea lui Dumnzeu tot anul dar să-i vezi când este vorba de cadourile de la Sărbătorile de iarnă! Sunt primii! Ce să mai vorbesc de mesele de dragoste, ieşiri, tabere etc. 

  "Drept răspuns, Isus le-a zis: <<Adevărat, adevărat vă spun că Mă căutaţi nu pentru că aţi văzut semne, ci pentru că aţi mâncat din pâinile acelea şi v-aţi săturat. Lucraţi nu pentru mâncarea pieritoare, ci pentru mâncarea care rămâne pentru viaţa veşnică şi pe care v-o va da Fiul omului; căci Tatăl, adică însuşi Dumnezeu, pe El L-a însemnat cu pecetea Lui.>>”     Ioan 6:26-27.
  Dumnezeu ne dă putere să fim oameni, oamenii Lui şi nu "măgari" care dispar în ceaţă când trebuie să aibă mâinile pe "PLUG"!  Să fim oameni! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu