marți, 23 septembrie 2014

DEMISIA PASTORE!

  Sunt pastori, prezbiteri, diaconi ... a căror locuinţă este o fortăreaţă care nu a fost cucerită (în ea nu a intrat) de nici un enoriaş. Se ridică la amvoane şi predică despre dragoste de zici că 10% din salariu ţine pentru el şi 90% dă nevoiaşilor dar ... locuinţa lui este ruptă de oaspeţi. Cuvintele musafir, oaspete, invitat nu fac parte din limajul, vocabularul multor pastori, prezbiteri, diaconi ... slujitori! 
   Oameni buni, dragostea "dărâmă" zidurile locuinţelor, "sparge" uşile încuiate, dragostea se jertfeşte pentru fraţi. Nu, dragostea nu este vizibilă la amvon. La amvon sunt numai vorbe! Dragostea este vizibilă când dumneata, tu, în calitate de slujitor eşti în locuinţa ta şi din bucatele tale, mai multe sau mai puţine, mai bogate în proteine sau mai sărace, mai acide sau mai alcaline, mănâncă cu bucurie fratele căruia îi predici! 

  "Stăruiţi în dragostea frăţească. Să nu daţi uitării primirea de oaspeţi, căci unii, prin ea, au găzduit fără să ştie pe îngeri".
                                               Evrei 13:1-2. 

  Frate slujitor, orice funcţie ai deţine, este vremea să deschizi uşa şi să întinzi masa! Cum o vor deschide ceilalţi dacă dumneata, tu, nu o deschizi? Dacă nu eşti primitor de oaspeţi, dacă nu primeşti musafiri, nu inviţi membrii Bisericii sub acoperişul tău, te rog, pentru binele lucrării lui Dumnezeu, să îţi dai  DEMISIA că eşti un fariseu, doar pui sarcini şi nu te atingi de ele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu