joi, 28 august 2014

Şarpele care înghite copii!

wallpapere.wallpaperstock.net
    Un prieten mi-a povesit despre un copil de câţiva ani care a vrut să se arunce de la etajul nouă al unui bloc crezând că este Spider-Man. Desenele animate, majoritatea filmelor de desene animate,  sunt un pericol real pentru copii! 
 
  "Ochiul este lumina trupului. Dacă ochiul tău este sănătos, tot trupul tău va fi plin de lumină".                                                                            Matei 6:22. 

  Citeam într-o revistă online că ruşii folosesc filmele de desene animate pentru a le insufla ură copiilor lor faţă de vecinii lor ucraineni (aici).   Dacă numai în acest caz desenele animate ar fi folosite pentru a-i "educa" pe cei mici nu ar fi o problemă foarte mare. Nenorocirea este că prin filmele de desene animate copiii sunt duşi în lumea vrăjitoriei, homosexualitatea este prezentată ca fiind normală, violenţa şi crima sunt banalizate, rebeliunea este încurajată, credinţa în zeităţi antice reînviată ETC. ETC.! 
  Prin ochii celor mici sunt introduse "valori" negre, caracterul le este deformat, nu mai au putere de concentrare şi capacitatea de a relaţiona, devin lumeşti!
  Desenele animate, majoritatea, sunt ca un şarpe care îi înghite pe copii, nu îi ucide, şi îi ţine în burta lui şi le oferă un "univers" hidos, ei putând ieşi afară numai prin mila lui Dumnezeu. Să nu ne lăsăm copiii în burta ŞARPELUI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu