duminică, 17 august 2014

Pinocchio!

Replică la postarea "De ce Penticostalii sunt mai multi ca Baptistii sau Crestini dupa Evanghelie?"  şi la replicile autorului!  Aici postarea și poziția autorului!

Nu pacea și nici credința sunt semele că cineva este mântuit – rămânerea în Cuvânt!
  1. Semnul ca cineva este botezat cu Duhul Sfant este vorbirea in alte limbi:  Şi, cum am început să vorbesc, Duhul Sfânt S-a coborât peste ei ca şi peste noi la început.  Şi mi-am adus aminte de vorba Domnului, cum a zis: „Ioan a botezat cu apă, dar voi veţi fi botezaţi cu Duhul Sfânt.” – Fapte 11:15-16. Cred că nu trebuie să îţi spun cum s-a coborât peste ei la început – vorbeau în alte limbi. Oricum de păreri de ziar sunt sătul – vreau argumente biblice!
  2. Eu nu sunt tâmpit să mă uit la fenomentul carismatic ca să văd ce creştere spirituală produce vorbirea în alte limbi! Eu am Biblie! Nu fenomenul carismatic este Biblia mea. Apostolul Pavel a spus – „ Cine vorbeşte în altă limbă se zideşte pe sine însuşi;” – 1 Coriteni 14:4 – creştere spirituală!
  3. Chiar azi am fost la o nunta la baptiști și erau plini de lume, de la cercei, lănțișoare, discotecă, mai că li se vedeau chiloții la unele „surori” – în Bucureşti! Nu lega lucrarea autentică a Duhului Sfânt de derapajele grave ale unora că nu există nici o legătură. Nu încerca ca să asociezi lucrarea autentică de minciună ca să distrugi autenticul că te distrugi pe dumneata.
  4. Faci o confuzie domnule între penticostali şi carismatici. O mare confuzie. Este o deosebire clară! Lasă-i pe americani în America. Noi vorbim aici şi acum.
  5. Istoria este mare: încerc să o cunosc. Poate că nu sunt atât de deştept ca dumneata. Îmi dai şi mie exemplele concrete de penticostali care au furat biserici baptiste, cazuri în care au fost implicaţi lideri de la centru? Până când o să găseşti exemple, nu vorbe, nu lozinci,  EŞTI UN MINCINOS! 
  6. Nu eu trebuie să verific câţi au avut bunici baptişti. Dumneata trebuie să spui câţi! Dumneata ai lansat minciuna cu hoţiile penticostale în mega-biserica baptistă. Oricum, şi dacă toţi penticostalii ar avea bunci baptişti tot trebuie să demonstrezi că liderii penticostali le-au furat bunicilor nepoţii şi i-au făcut penticostali. Abia aştept – până atunci EŞTI UN MINCINOS!
  7. Nici un tânăr penticostal nu are probleme cu drogurile. Nici un tânăr penticostal nu a furat maşini. Nici un tânăr penticostal nu a ajuns la închisoare pentru că a spart bancomate. Sunt tineri care au părinţi penticostali, ei nu sunt penticostali, nu au avut parte de experieţa plinătăţii Duhului şi care au ales lumea. Ei niciodată nu au fost penticostali. Şi să fi fost penticostali ... şi de la credinţă se mai poate cădea. Dar apropo – vedeţi că aveţi probleme mari cu alcoolul, curvia, cerceii, bigudiurile, capul acoperit la surori, vopselele, luxul etc. – şi cea mai mare problemă – scădeţi cu câteva mii de persoane în fiecare an, nu în America, aici în România!
  8. O constatare demnă de ziarul Libertatea: „toate aceste lucruri susțin punctul meu de vedere că penticostalismul a ajuns o religie a unei manifestări mistice, vorbitul în limbi, dar care nu schimbă caracterul celor ce o au” – până să vorbeşti de caracterul penticostalilor ai face bine să te uiţi la caracterul tău – deocamdată ai eticheta de MINCINOS!  Vreau să văd din sutele de mii de penticostali câteva sute, nu mii, sute de penticostali corupţi aşa cum spui dumeata care după ce au fost găsiţi corupţi au rămas în funcţii, au fost încurajaţi! Poate nu găseşti nici o sută.
  9. Despre ce migraţie vorbeşti dumneata? Domnule aveţi halucinaţii? Îmi cer scuze dacă vă deranjez, dar vorbiţi mai mult de migraţia asta, daţi date concrete, câte zeci de mii, mii, sute de mii? Unde? Când? Şi dacă au fost cazuri care au trecut la penticostali este fix problema lor: slăvit să fie Dumnezeu! Nimeni nu i-a adus cu forţa! Aş vrea ca toţi baptiştii să devină azi, acum penticostali. Duhul Sfânt să se coboare peste toţi ca la Cincizecime! Dar nu mai rostiţi vorbe fără adevăr!
  10. Dumneata eşti plin de mândrie! Nu eşti numai mincinos! Cum să nu schimbe viaţa nimănui vorbitul în limbi când APOSTOLUL PAVEL SPUNE CLAR: „Cine vorbeşte în altă limbă se zideşte pe sine însuşi;” – 1 Coriteni 14:4.  Ai probleme mari!
  11.  Domnule vă rog mult să vă verificaţi poziţia în raport cu Bibia, Sfânta Scriptură, Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu căci sunteţi într-un pericol real. Dumneata lupţi pe faţă împotriva lui Dumnezeu, împotriva Duhului Sfânt! 1 Corinteni 12 este lăsat de la Duhul Sfânt! Tocmai de întoarcerea la Cuvânt vorbesc! Este grav! Să negi clar ceea ce este scris! Cred că nu are rost să mai continuăm pentru binele dumneavoastră! Vă faceţi păcate tot mai multe şi păcate grave! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu