luni, 7 iulie 2014

VIII. Crezul meu! Postul și rugăciunea!


7.     Biserica Penticostală crede că orice credincios este preot al lui Dumnezeu şi automat are acces la Dumnezeu prin rugăciune şi post.

„Şi voi, ca nişte pietre vii, sunteţi zidiţi ca să fiţi o casă duhovnicească, o preoţie sfântă şi să aduceţi jertfe duhovniceşti, plăcute lui Dumnezeu, prin Isus Hristos.
Voi însă sunteţi o seminţie aleasă, o preoţie împărătească, un neam sfânt, un popor pe care Dumnezeu Şi l-a câştigat ca să fie al Lui, ca să vestiţi puterile minunate ale Celui ce v-a chemat din întuneric la lumina Sa minunată;”                                  1 Petru 2:5,9.

Dumnezeu prin Domnul Isus Hristos îi face preoţi pe toţi cei care îşi predau viaţa Domnului Isus Hristos căci perdeaua din Templu, în momentul morţii Domnului Isus s-a rupt de sus până jos făcând astfel posibilă intrarea în dialog direct cu Dumnezeu. Astfel că în calitate de preoţi copiii lui Dumnezeu mijlocesc, se roagă, postesc atât pentru ei cât şi pentru oamenii din jurul lor. Postul, abstinenţa de la mâncare și apă, împletit cu sfinţenie, fapte de credinţă, dragoste, o inimă curată şi cu rugăciune garantează implicarea lui Dumnezeu când El este chemat!

Vă îndemn, dar, înainte de toate, să faceţi rugăciuni, cereri, mijlociri, mulţumiri pentru toţi oamenii”                                                                                           1 Timotei 2:1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu