vineri, 11 iulie 2014

Unde vor să ajungă sodomiţii?

Pe vremea împăratului Iosia sodomiţii au reuşit să cucerească teritorii şi în Templul de la Ierusalim.  A dărâmat casele sodomiţilor care erau în Casa Domnului şi unde femeile împleteau corturi pentru Astarteea”.– 2 Împăraţi 23:7.
Care este planul lor pentru zilele noastre? Cu siguranţă că si acesta:
„Agenda politică a militanţilor homosexuali a depăşit limita cererilor de toleranţă şi repect, ajungând să pretindă acceptarea homosexualităţii ca pe ceva sănătos, normal şi egal în toate privinţele cu heterosexualitatea. Pentru ca această agendă politică să avanseze este necesar ca semnificaţia definiţiei tradiţionale a familiei – conform căreia aceasta se constituie dintre un soţ, o soţie şi copii – să fie subminată. Odată ce este realizat acest obiectiv, orice combinaţie de parteneri devine în mod automat acceptabilă sau validă. Căsnicia, adopţia şi sarcina, în cazul homosexualilor, sunt privite numai în contextul satisfacerii unor dorinţe ale indivizilor adulţi, şi nu în contextul mai larg al celor mai bune interese ale copilului ori societăţii. Mulţi dintre cei care îi discreditează pe bărbaţii care le cer prietenelor să avorteze  sau pe cei care îşi părăsesc familiile sunt aceiaşi cu cei care sprijină ideea că două lezbiene să aibă un copil fără să existe un tată.
Poate că cei care au de câştigat de pe urma deformării datelor referitoare la familie şi la copii sunt cei care vor să-L elimine pe Dumnezeu şi Cele Zece Porunci .... Primul amendament al Constituţiei S.U.A. a fost deformat şi, de unde acesta afirma libertatea de-a avea orice religie, a ajuns să insiste asupra libertăţii de a nu avea nici o religie. Rezultatul este o mentalitate laică ce ridică sentimentele şi dorinţele la rangul de divinitate – un idol proslăvit în cea mai destructivă manieră. Devenim proprii noştri zei, îndreptându-ne către propria noastră versiune a unei noi porunci – Dacă îţi place, fă-o! Comparaţi aceasta cu poruncile lui Dumnezeu, care ne cer să fim drepţi în pofida dorinţelor noastre”.

  Laura Schlessinger, Greşelile părinţilor îi pot distruge pe copii, Curtea Veche, Bucureşti, 2004, p. 28-29.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu