marți, 15 iulie 2014

Rock-ul "creştin" - mortul în putrefacţie îmbrăcat cu haine pe care scrie Isus Hristos!

   
Rock-ul este asemenea unui lepros, unui mort de trei zile care a fost ţinut la patruzeci de grade celsius. Este o boală mortală şi ambulantă, o putoare care transmite cele mai groaznice mirosuri: mirosul morţii, al tuturor ororilor cunoscute de epoca contemporană, orori cum nu ne putem imagina: influenţe demonice, droguri, violuri, curvie, sinucideri, tăieturi în carne, stări groaznice de depresie etc. Rock-ul generează şi întreţine astfel de stări care pe oamenii normali îi cutremură doar când se gândesc la ele. 
   Rock-ul "creştin" este acelaşi lepros incurabil şi mortal, acelaşi mort care pute, miroase greu doar că creştinii l-au imbrăcat cu o haină frumuşică pe care scrie Isus Hristos. Oare de sub acea haină nu mai infectează mortal pe cei care intră în contact cu el? Oare dacă l-am înbrăcat frumos cu o haină pe
care scrie Isus Hristos nu mai pute  groaznic? Ba da! Nu toleraţi rock-ul in Casa lui Dumnezeu dacă vreţi să trăiţi! Chiar dacă pe el scrie de 100 de ori Isus Hristos tot mortal este!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu