luni, 14 iulie 2014

Muzica dracilor în Casa lui Dumnezeu!


 Zilele noastre sunt zilele în care gunoaiele lumii sunt promovate în Casa lui Dumnezeu ca fiind muzică inspirată de Duhul Sfânt. Of câte gunoaie nu ajung în locul de unde ar trebuie să fie promovat numai ceea este SFÂNT, SFÂNT, SFÂNT! La Domnul Isus, Diavolul s-a dus cu citate din Scriptură dar Domnul, fiind în plinătatea Duhului, El neprimind Duhul cu măsură, a demontat toate inițiativele lui Satana. Azi la noi Șarpele nici măcar cu citate din Scriptură nu mai vine. Suntem atât de lipsiți de plinătatea Duhului încât acceptăm orice mizerie peste care este pus și Numele Sfânt al Domnului!    

Dumnezeule Preaînalt ai milă de noi!

„Nu pot să exprim în cuvinte oroarea care mi-a cuprins sufletul când am văzut fotografia grupului „havy metal creştin” care pretindeau ca sunt ambasadorii lui Hristos, purtând costume identice, având aceleaşi tunsuri, aceleaşi expresii ameninţătoare şi cântând aceeaşi muzică ca şi cea pe care dansează sadomasochiştii. Ţefania a prezis: În ziua jertfei Domnului voi pedepsi pe voievozi şi pe fiii împăratului, şi pe toţi cei ce poartă haine străine” (Ţefania 1:8). Pavel a spus despre ei: Oamenii aceştia sunt nişte apostoli mincinoşi, nişte lucrători înşelători, care se prefac în apostoli ai lui Hristos. Şi nu este de mirare, căci chiar Satan se preface într-un înger de lumină. Nu este mare lucru, dar dacă şi slujitorii lui se prefac în slujitori ai neprinănirii. Sfârşitul lor va fi după faptele lor”. 2 Corinteni 11:13-15.
„ Cât de jos am căzut! Rock punk în locul sfânt? Ferească Dumnezeu! Doamne Dumnezeule priveşte cine caută să treacă prin perdeaua ruptă din Templu şi totul în numele lui Hristos!”
„Oare asta să fie biserica biruitoare, curată, fără pată şi separată de lume – unde o astfel de răutate oribilă este bineprimită, atâta vreme cât e deghizată în hainele de oaie ale religiozităţii? Să fie acum casa lui Dumnezeu un loc unde chiar şi demonii se pot exprima cu muzica lor împrumutată de la altarele lui Baal?”

David Wilkerson, Sunaţi din trâmbiţă, Live, Oradea, 2006, p. 114-115.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu