joi, 3 iulie 2014

Lupta împotriva curentului - Menirea Bisericii lui Hristos!

Lupta împotriva curentului!

Menirea Bisericii lui Hristos.

  1. Biserica –Trupul Domnului – se supune ... nu comandă. După cum trupul se supune capului, minții, intelectului tot așa și trupul Domnului, Biserica, trebuie să se supună Domnului Hristos. Să-L asculte pe El. Biserica, în calitate de supusă nu are voie să adopte standardele luate din lume, nu îi este permis să impună standardele lumii, luate din lume, lui Hristos, Capului, Preaînaltului!
  2. Biserica – Trupul Domnului – crește ... nu se pipernicește. După cum un trup sănătos dacă are un cap sănătos crește, tot așa Biserica care Îl are ca și Cap pe Hristos, pe Atotputernicul, trebuie să crescă în sfințenie și în număr. Când Hristos este Capul Bisericii există separare de păcat, rupere de lume, dorință după calea cea îngustă, o dorință aprinsă de a umbla pe această cale strâmtă.
  3. Biserica – Trupul Domnului – se apără ... nu cedează. Trupul este cel care se apără. Biserica în calitate de trup al Domnului Hristos se apără, apără Adevărul, standardele Cetății de Sus, luptă lupta cea bună, luptă dar nu cu pumnul în vânt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu